Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСамият азотен тор, който в момента е на

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСамият азотен тор, който в момента е на
Коментари Харесай

Любен Дилов: Катастрофа може да настъпи, ако заседналият кораб се удари в скалите и се разлее гориво

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Самият азотен тор, който сега е на този транспортен съд не е по никакъв начин прелестен, доста ще пострадат брега и поминъкът на риболовците, само че той не е съдбовен. Въпреки че 3 тона азотен тор е съществено количество. Не е загадка, че въздействието му върху околната среда е към година, директното влияние, което ще се получи от това е, че ще има доста избухлив напредък на водорасли, доста мощен планктон и рибата просто ще избяга ще избяга от крайбрежните води.

Това сподели Любен Дилов в " Пресечна точка " по Нова Тв по отношение на заседналия транспортен съд " Вера Су " край Камен бряг.

Що се отнася до замърсяването, Черно море, където има мощни течения север-юг, може да понесе такова замърсяване, без да настъпи злополука. Катастрофа обаче в действителност може да настъпи, в случай че този транспортен съд се удари в скалите, което е напълно допустимо и се разлее гориво. Тогава към този момент става доста по-неприятно. До този миг не съм чул нито един виновен човек да каже какво количество гориво има на кораба. Сега разбирам, че от Екоминистерството са декларирали, че на кораба има 30 тона гориво. Не е доста, само че не и малко, сподели още Любин Дилов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР